Vloerengoedkoop.nl

in de regio Rotterdam
en meer
in de regio Schiedam
in de regio Zoetermeer
in de regio Den Haag
in de regio Delft
Ambachtsweg 5
2641 KS
Pijnacker
Telefoonnummer: 085 - 130 58 79
https://www.vloerengoedkoop.nl/ Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Locatie

Beschrijving

Vloerengoedkoop.nl is de vloeren specialist 

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Vloerengoedkoop.nl beschikt over een ruim assortiment aan laminaatvloeren, PVC-vloeren, parketvloeren en alle toebehoren. Zo kunt u ons assortiment online bekijken als in de winkel gelegen in Pijnacker. De keuze voor de juiste vloer is een belangrijke beslissing, dit kan best lastig zijn, een vloer vormt namelijk de basis van uw interieur. Onze medewerkers adviseren u hier graag bij en vertellen graag meer over de eigenschappen van de vloeren en de laatste trends.  

Wanneer u niet uit de buurt komt dan is dat geen probleem, wanneer u online bestelt, heeft u de keuze uit wel 15 afhaallocaties door heel Nederland! We leveren graag uw nieuwe vloer en alle producten die nodig zijn voor het laten leggen, renoveren en afwerken van uw vloer.  

Kwaliteit vloeren voor de beste prijs 

Met al meer dan 20 jaar ervaring, zijn wij echt dé vloerenspecialist in Nederland. En dit doen we natuurlijk het liefst op een betaalbare manier. Bij ons kunt u goedkoop een nieuwe vloer aanschaffen van uiteenlopende A-kwaliteit merken tegen groothandelsprijzen. Deze A-merken bestaan o.a. uit:  

En nog veel meer topmerken!  

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer? 

Naast dat onze webshop altijd up-to-date is, kunt u ook langskomen in onze showroom in Pijnacker! We heten u daar van harte welkom en denken graag met u mee. Daarbij houden we altijd uw budget voor ogen en hebben we voor iedere woonstijl wel een vloer in huis.  

Dus bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Bij ons kunt u altijd terecht! Kom langs in de showroom of bestel uw nieuwe vloer snel en gemakkelijk online. Heeft u verder nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten helpen u graag!  

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in