Adverteren Tekst

Gericht online adverteren in het online Informatieboek

Wil jij gericht online adverteren? Direct jouw doelgroep bereiken via het online kanaal? Via het Informatieboek word jij plaatselijk goed gevonden. Online adverteren kan bijzonder effectief zijn maar ook compleet aan het doel voorbij gaan.
Online. Online is namelijk alles omvattend, bijzonder breed en overal. Maar jij als ZZP schilder in de regio van Houten, hovenier in Spijkenisse of een leverancier in bedrijfskleding gevestigd in Den Haag, jij wil natuurlijk juist in jouw regio goed worden gevonden.

Daarom biedt Informatieboek jou de mogelijkheid om in jouw branche en in jouw omgeving gevonden te worden. Het plaatsen van een advertentie op de website van het Informatieboek is prijsgunstig en trekt de aandacht van mensen die gericht zoeken.

Het Informatieboek is al jaren actief in jouw regio; van geprint tot online

Wij bieden mensen al jarenlang een relatief simpele service: informatie over vakmensen.
We geven antwoord op de vraag: Welke vakmensen voor welke dienst zijn er te vinden in jouw buurt?

Het Informatieboek ontstond in gedrukte versie en werd in grote delen van Nederland uitgegeven. Tegenwoordig kan iedereen ons, en onze geregistreerde vakmensen, makkelijk online vinden. Wij weten hoe we onze website moeten positioneren in de online wereld en trekken daarmee veel geïnteresseerde bezoekers.

Hierdoor worden veel vakmensen gezocht én gevonden via ons online informatieboek. Onze bezoekers zijn gerichte zoekers. Door te adverteren op onze website, spreek jij deze zoekers, deze servicebehoeftige en vakmensbenodigde mensen direct aan!

Nú beginnen met plaatselijk online adverteren in het online Informatieboek

Vul onderstaand formulier in om jouw advertentie aan te melden voor ons Informatieboek. Ook kun je al je vragen op het gebied van adverteren kwijt. Wil je bijvoorbeeld prijzen weten? Ben je benieuwd naar de geschikte afmetingen? Wil je jouw advertentie door ons laten opmaken?

Het team van het Informatieboek beantwoordt graag al jouw vragen.

Informatieboek.nl logo
Informatieboek.nl
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in