Ga terug

Arte, Eijffinger en √Člitis behang

11 augustus 2022

Informatieboek.nl

Zoek je bijzonder en luxe behang voor in je huis? Bekijk dan de collecties van Arte, Eijffinger en Élitis. Ze zijn alle drie niet meer weg te denken uit de interieurwereld. Elke behanglijn heeft meerdere collecties. Je kunt met deze lijnen alle kanten op. Van een enkele muur van de kamer behangen tot juist de gehele kamer. Door de patronen op het behang is het soms mooier om één muur van de kamer te behangen om de kamer optisch niet kleiner te maken. Zelfs als je één muur behangt, is het een echte eyecatcher in de kamer.  

De Arte collectie  

Het Arte behang bestaat al sinds 1981. Sinds die tijd vind je het Arte behang terug in restaurants, hotels en in woonkamers. Het behang heeft een luxe uitstraling waardoor het Arte behang ook veel wordt gebruikt in luxueuze interieurs of projectinrichtingen. Kenmerkend voor de Arte collectie:  

  • Luxueus 
  • Onderscheidend 
  • Uniek 
  • Duurzaam 
  • Topkwaliteit 
  • Brandveilig 
  • Stootvast 
  • Afwasbaar 

Hou je van een kleurrijk behang? De Arte Gitane lijn heeft kleurrijk behang met allerlei patronen. Het Arte Gitane behang Emperador beeldt een kleurrijk tafereel uit het Ottomaanse Rijk uit. Wil je liever een rustiger behang? De Arte Lino lijn heeft de structuur van linnen waardoor het behang niet compleet effen is. Met de Arte collectie kun je alle kanten op waardoor het in veel interieurs is toe te passen.  

De Eijffinger collectie  

De Eijffinger collectie heeft behang met zowel patronen als herkenbare figuren erop. Zoek je behang voor de kinderkamer? Dan is de Eijffinger collectie echt iets voor jou. Ze beschikken over maar liefst drie kindercollecties: 

Bij de Eijffinger Black & White lijn wordt zwart gecombineerd met een lichtere kleur. Het zorgt voor mooie effecten op het behang. In samenwerking met de bekende Pip Studio, heeft het een behanglijn vol met vrolijke kleuren en printen ontworpen. Dit behang is ook geschikt voor een kinderkamer. Zoek je een lijn met tijdloze designs, krachtige patronen, en mooie kleuren? Kijk dan eens naar de Eijffinger Bold lijn.  

De Élitis collectie   

Élitis behang is een Frans luxe behangmerk dat sinds 1988 bestaat. Met dit behang geef je de kamer direct een luxueuze uitstraling. Je maakt van de muur zo een echte eyecatcher in de kamer. Wil je uniek en luxe behang? De Élitis Anguille Big Croco Legend en Élitis Anguille Big Croco Galuchat zijn lijnen met leereffecten. Hou je van bruintinten? De Élitis Bois Sculpté lijn bestaat uit meerdere bruintinten met afdrukken van noesten en nerven van bomen. Liever een kleurrijk behang op de muur? De Élitis Alcove lijn bestaat uit 22 prachtige soorten behang en heeft een kleurenpalet van groen, zachte geeltinten, warmte tinten en intense blauwtinten. Het is speciaal behang, doordat het de zachtheid van fluweel heeft. Met dit behang ben je ervan verzekerd dat je iets speciaals op de muren hebt. Als je van herkenbare afbeeldingen houdt is Élitis Soleil Levant een aanrader. Dit behang heeft afbeeldingen van Japanse kimono’s, kersenbloesems, vissen, irissen of vogels op de muren.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in