Ga terug

Luxe veranda met diverse mogelijkheden

19 augustus 2021

Informatieboek.nl

Genieten van de lange zomeravonden met een Luxe Veranda! 

Hoe fijn is het, om na een heerlijke warme zomerdag nog extra lang in de tuin te kunnen genieten. Normaal zou je al snel naar binnen gaan wanneer het kouder wordt. Met een veranda is dat verleden tijd. Tegenwoordig zijn er ook talloze mogelijkheden om de veranda helemaal naar jouw wensen en eisen in te richten. Heb je wel eens gedacht aan een veranda als verlenging van je huis? Wanneer je ervoor kiest om de veranda af te laten werken met glazen deuren, kun je de overkapping ook als extra woonruimte gebruiken. Je kunt het bijna vergelijken met een serre. Het is ook mogelijk om de veranda los van het huis te plaatsen, bijvoorbeeld op een plek in de tuin waar het altijd erg warm wordt en waar je wel wat extra schaduw kunt gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om een dicht dak te laten plaatsen, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om de veranda van een lamellen dak te voorzien. Deze kun je dan naar wens in- en uitschuiven. Wanneer er weinig zon is laat je hem open, is er juist te veel zon of juist regen dan laat je hem dicht. De keuze is helemaal aan jou.  

Ga voor een strak design en kies een aluminium veranda 

Een aluminium veranda is de laatste jaren heel populair geworden. Niet alleen kiezen mensen voor een aluminium veranda vanwege het strakke design, maar ook omdat de veranda weinig onderhoud nodig heeft. Een lichtvochtig doekje volstaat al om de veranda te onderhouden. Deze kun je er regelmatig overheen halen, zodat vuil zich niet hecht. Wanner je kiest voor een aluminium veranda, dan kun je vaak een keuze maken uit verschillende extra's. Denk hierbij aan een vast of lamellen dak, verlichting, bestrating, glazen schuifdeuren en meer.  

Een klassieke versie, met veel mogelijkheden 

Naast een aluminium veranda, zien we ook nog vaak dat mensen kiezen voor een houten veranda. Deze biedt vaak net wat meer mogelijkheden en kan in diverse kleuren geleverd worden. Zo kun je ervoor kiezen om het hout te laten aflakken in een specifieke kleur of laten afwerken met een olie. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het bedrijf waar je jouw nieuwe veranda bestelt. Een houten veranda kun je combineren met een houtkachel, ingebouwde ledverlichting, sedum dakbedekking, terrasbestrating en een zinken hemelwaterafvoer.  

Plan alvast het eerste feestje in! 

Met een nieuwe overkapping in jouw tuin, vier jij straks perfecte feestjes of geniet je met jouw gezin van een heerlijk diner in de tuin. Genoeg plek en keuze voor de visite om lekker warm onder de overkapping te zitten of om daarbuiten te genieten van de zon. Voor elk wat wils zeggen we maar. Wacht niet langer en bestel jouw Luxe Veranda! 

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in