Ga terug

Topmerken Sikkens, Wijzonol en Sigma

12 augustus 2022

Informatieboek.nl

Ga je verven? Kies voor de topmerken Sikkens, Wijzonol of Sigma. Het zijn alle drie A-klasse merken waarbij je verzekerd bent van topkwaliteit. Deze verf wordt ook door professionele schilders gebruikt. Je hoeft nu geen ervaren schilder meer in te huren, maar je kunt nu als doe-het-zelver hetzelfde resultaat krijgen. Wel wordt aangeraden om de juiste schildersbenodigdheden te gebruiken. De juiste materialen gebruiken zorgt ervoor dat je het beste eindresultaat krijgt.  

Waarom kiezen voor Sikkens verf?  

Je kiest voor Sikkens omdat je dan verzekerd bent van:  

  • Een goede service.  
  • Kwalitatief goede verf. 
  • Een uitgebreid kleurenassortiment, waardoor de verf in bijna alle gewenste kleuren te leveren is. Wil je hulp bij het kiezen van een kleur? Gebruik dan de kleurwijzer.  
  • Diverse soorten verf geschikt voor aluminium, hout, kunststof, beton en behang.  
  • De mogelijkheid om verf in verschillende inhoudsmaten te kopen zoals 5 liter of 10 liter.  

Sikkens bestaat al sinds 1792 en is daarmee een van de oudste verfmerken. Heb je muurverf, dekkende lak of grondverf nodig? Sikkens verkoopt het allemaal.  Muren witten? Kies voor de Sikkens Alpha Projecttex. Het is een universele matte en goed dekkende muurverf. Wil je dat de kozijnen en deuren buiten een beschermende laag krijgen? De Sikkens Cetol TGL Satin Plus biedt optimale bescherming.  

Wat zijn de verschillende soorten Wijzonol verf?  

Wijzonol verf wordt verkocht in de volgende soorten:  

Wijzonol is een Nederlands verfmerk dat sinds 1916 bestaat. Ze investeren in onderzoek naar de nieuwste technieken en technologieën wat ervoor zorgt dat ze verf van steeds betere kwaliteit produceren. Kies je voor Wijzonol verf? Je hebt dan gegarandeerd kwalitatief goede verf. Het is verf dat zowel door professionals als door doe-het-zelvers wordt gebruikt. Benieuwd naar een aantal voordelen van Wijzonol verf? Wil je verf dat een lange buitenduurzaamheid heeft? De Wijzonol Dekkend Halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende verf. Het is een éénpotsysteem met een hoge elasticiteit. Wil je graag een houtverf met hoogglans? Overweeg in dat geval de Wijzonol AQUA Hoogglans, het is een hoogwaardige, vullende, waterverdunbare hoogglanslak. De lak is handvetbestendig, behoudt goed zijn kleur en is goed te reinigen.  

Sigma coatings heeft verf van hoge kwaliteit  

Zoek je naar een kwalitatief goede verf? Neem dan een kijkje bij Sigma coatings . Ze verkopen: Sigma Lakken (dekkend), Sigma Lakken (transparant). Sigma Grondverf (primers) en Sigma Muurverven.  

Als je kiest voor Sigma verf heb je absoluut kwalitatief goede verf. De verf wordt gebruikt door zowel de doe-het-zelver als professionele schilders. Heb je verf voor buiten nodig? Sigma Schakelverf Satin is een vochtregulerende zijdeglanzende één-pot systeem voor buiten. De verf is weervast, heeft een hoge dekkracht en is geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Wil je de trap binnen een verfbeurt geven? Sigma heeft speciale lak voor de trap. Het is de Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin, een watergedragen lakverf met mooie zijdeglans. Een verf die veel gekozen wordt door vakschilders. Omdat de verf speciaal ontwikkeld is voor trappen is het antislip, kras- en slijtvast, geeft het een goede dekking, snelle droging en is het bestand tegen vlekken van huidvet, vuil en andere schoonmaakmiddelen.  

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in