Ga terug

Verschillende soorten en merken behang

11 augustus 2022

Informatieboek.nl

In de winkels zijn zeer veel verschillende soorten en merken behang te koop. Van bijna effen en behang met kleine printjes tot behang met grote bloemen en planten. Voor elk interieur is wel iets passends te vinden. Elke behangcollectie heeft zijn eigen kleurenpalet en stijl. De meeste collecties hebben zowel effen als bewerkt behang. Weet jij niet goed wat je in je woon- of slaapkamer wilt qua behang? Laat je dan inspireren in winkels of online webshops.  

Verschillende merken behang voor de kinderkamer  

Er zijn ook speciale collecties die gericht zijn op kinderkamers. Het merk Behang Expresse heeft meerdere collecties die geschikt zijn voor kinderkamers:  

Het merk KEK Amsterdam heeft ook drie lijnen met kinderbehang. De Fiep Westendorp, KEK Nijntje en KEK Amsterdam Kids lijnen. Het merk Esta for Kids heeft uitsluitend lijnen voor kinderkamers. Zij hebben ook stoerder behang zoals de lijn Esta Home Regatta Crew surf edition. Deze lijn kenmerkt zich door veel blauw-, grijs- en groentinten.  

Exclusiever behang voor in je woon- of slaapkamer 

Zoek je exclusief en uniek behang? Kijk dan eens bij de merken: 

Deze merken hebben lijnen behang die je soms in dure restaurants of hotel ziet. Jij kunt het nu ook in je eigen woon- of slaapkamer op je muur hebben. Je haalt het luxe gevoel gewoon naar je eigen huis. Het is behang dat een echte blikvanger in jouw ruimte is door het materiaal, de motieven en de dessins. De merken Arte en Élitis hebben beide lijnen waarbij het behang een lederen look heeft. De lederlook zorgt ervoor dat het behang uniek is en exclusiviteit uitstraalt. Het Arte Artelier Alma behang heeft de uitstraling van zacht leder door de oneffenheden en de natuurlijke nuances. Het behang bestaat uit aan elkaar gestikte blokjes. Zoek je behang dat een luxe en bijzondere uitstraling heeft? Élitis Anguille Big Croco Legend is behang met leereffecten. Glinsterende tinten, matte vaste stoffen en metaalachtige tonen, deze collectie heeft een breed kleurenpalet. Het is een echte eyecatcher in je kamer en het geeft je kamer een stijlvolle uitstraling.  

Welke muurbekleding is een echte eyecatcher in je kamer? 

Zoek je behang dat direct alle aandacht naar zich toe trekt? Waarbij één wand behangen vaak voldoende is om een totaal andere sfeer in je woon- of slaapkamer te krijgen? Arthouse heeft echte eyecatcher lijnen. Wat denk je van de lijn Arthouse Illusions? Het is een licht reflecterende metallic folie in opvallende kleuren zoals zilver, champagne, roségoud en gunmetal. Het knalt echt van je muren! Wil je de kamer juist een industriële look geven met behang? Ook dit is mogelijk met Dutch Wallcovering. De Dutch Reclaimed collectie heeft behang met de uitstraling van hout, beton, steen en metaalbehang.  

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in