Ga terug

Verschillende verfmerken

12 augustus 2022

Informatieboek.nl

Er zijn veel verschillende verfmerken te koop. Je ziet misschien door de bomen het bos niet meer., want welk verfmerk is nu voor jou het meest geschikt? Sikkens is één van de topmerken die je kunt overwegen. Het merk bestaat al sinds 1792 en wordt door zowel professionals als doe-het-zelvers gebruikt. Kies je voor Sikkens? Dan kies je voor kwaliteitsverf. Verf voor binnen, verf voor buiten of primers en lakken, Sikkens verkoopt het allemaal. Zoek je een zijdeglanslak die geschikt is voor zowel binnen als buiten? De Sikkens Rubbol Finura Satin is dan geschikt. Het is een lak die makkelijk is aan te brengen, het heeft een eenvoudige laagdiktebeheersing, is kras- en slijtvast en verkleurt amper bij zonlicht.  

Sigma Coatings is een ander topmerk dat wordt verkocht. De basis van dit merk werd gelegd in de achttiende eeuw en sindsdien is het continu in ontwikkeling geweest. Het merk zorgt ervoor dat ze professionele verf produceren en hoge kwaliteit kunnen garanderen. Sigma heeft een uitgebreid aanbod aan muurverf. Ze onderscheiden zich op de volgende punten van andere merken:  

  • Sigma muurverf is watergedragen.  
  • Je hebt de mogelijkheid uit verschillende afwerkingsmogelijkheden.  
  • Sigma verf geeft een professioneel resultaat.  
  • Je kunt de verf eenvoudig verwerken, waardoor het geschikt is voor de doe-het-zelver.  

Een derde topmerk is Wijzonol. Het bedrijf bestaat sinds 1916 en blijft investeren in de nieuwste technieken en technologieën op verfgebied. Zo kunnen ze steeds betere kwaliteitsverf produceren. Zoek je een primer voor kunststof? Wijzonol Kunststof Primer is een waterverdunbare, hoogwaardige, universele primer voor binnen en buiten. De primer heeft een uitstekende hechting, is universeel overschilderbaar en droogt snel.  

Welke merken verkopen verf voor hout?  

Verschillende merken verkopen verf om hout mee te schilderen. Hieronder een aantal soorten verf die geschikt zijn voor hout: 

Verf voor binnen en buiten  

Elk verfmerk verkoopt verf voor binnen en buiten. Elke verfsoort is weer te gebruiken voor een andere toepassing. Zoek je een grond- en lakverf in 1 voor buiten? De Trimetal Permaline Decor Satin biedt uitkomst. Het is een vochtregulerende zijdeglanzende grond- en lakverf in 1 en wordt gebruikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grote houten onderdelen. De Hammerite Menie is een roestwerende, loodvrije grondverf en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Het is mogelijk om deze verf direct op ijzer en staal aan te brengen en het is uitermate geschikt voor ondergronden die moeilijk te ontroesten zijn, omdat je direct over de roest heen kunt schilderen.  

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in